Светеща завеса, 138LED, USB, Студено бяло

24,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

СВЕТЛИНА ЗАВЕСА ЗВЕЗДИ 138 LED / ЦВЯТ НА СВЕТЛИНА СТУДЕНО БЯЛО

LED ЗВЕЗДНИ ЛАМПИ – това уникално осветление за завеси има до 8 различни режима на светене, което създава уникална декорация на всеки интериор и дори градина. Те имат различни последователности, които могат да се превключват с помощта на контролера, прикрепен към кабела. Лампите се захранват от USB АДАПТЕР от електрическата мрежа.

ДИСТАНЦИОННО + ТАЙМЕР – комплектът включва дистанционно с 8 режима на светене и бутон за включване/изключване. Има и дистанционно регулиране на яркостта. Освен това има таймер, който при включване се програмира за 6 часа светлина, след това има 18 часа пауза и отново 6 часа светлина.

138 LED ЛАМПИ – благодарение на факта, че лампите са LED, те консумират много по-малко енергия от традиционните източници на светлина, тъй като не излъчват топлина, когато светят. Характеризират се и с дълго време на работа от 15 000 h до дори 35 000 h. Декорацията разполага със 138 светодиода, които ще озарят и най-тъмния интериор и ще го направят уютен и атмосферен.

ВОДОУСТОЙЧИВО – украшението е водоустойчиво по IP44, което означава, че е защитено от проникване на чужди тела с диаметър над 1 мм и срещу пръскане на вода от всички страни. Перфектен както за апартамент, така и за градина, като осветява например входната врата или терасата.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Брой режими: 8
Интензитет на светлината: 5
Вид осветление: LED
Светъл цвят: студено бяло
Брой светодиоди: 138
Таймер: да 6 в 18ч
Клас водоустойчивост: IP44
Водач: да
Дистанционно управление: да
Захранване: електрическа мрежа
Мощност: 1.2W
Размери на 1 звезда: 18х18см
Размери на светещата завеса 2.5х1м
Обща дължина на кабела: 540см
Дължина на 1 висулка: 100см

Комплектът включва:

Лампи с дължина 5,4 метра
Дистанционно

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!