Самозалепващо фолио, черна дъска, 45х200см

14,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тънко самозалепващо фолио, което превръща всяка повърхност в дъска за писане – може да се изреже до необходимите размери, в комплект с 5 цветни тебешира.

Тази иновативна черна дъскаи е създадена на принципа на декоративните стикери за стена. За разлика от обикновените дъски за писане, които изискват пробиване и монтаж, поставянето на това самозалепващо фолио е лесно като детска игра, а след премахването му не остават никакви следи и петна.

Самозалепващата дъска е оригинален и ефикасен начин да сбъднете желанието на детето си да рисува по стената, без това да ви коства добрия естетичен вид на стените на стаята или да наложи по-скорошно пребоядисване от плануваното. Почистването ѝ е елементарно, като за целта може да използвате влажна кърпа или салфетка.

Подходящо за поставяне на всякакви гладки повърхности – стени, врати, гардероби, уреди, плочки, пластмасови, метални и дървени повърхности (гладки, лакирани).

Комплектът включва и пет разноцветни тебешира, като с това допълнение ви осигурява всичко нужно, за да превърнете хладилника си в табло за съобщения или вратата на гардероба в любимото място за рисуване на децата.

Това декоративно фолио е идеално решение за кафенета и ресторанти, с изключително хитър начин на приложение и дизайн, който спестява средства за закупуване на дъски и маркери.

Страхотен декор за дом, офис или заведение.

Предимства:

Без пробиване, тежест и усилие – изрежи и постави самозалепващата дъска директно върху желаната повърхност

За многократна употреба – елементарно почистване на написаното по фолиото с обикновена, влажна кърпа или мокра гъбичка

Лесно за изрязване – може да се изреже в най-различни форми и да се раздели на отделни парчета

Подходящо за заведения, кухни, детски стаи, офиси и много други места

Инструкции за поставяне:

Препоръчително е да изчистите стената от прах и замърсявания преди да залепите фолиото. Не прилагайте върху прясно боядисани стени.

С помощта на ножица изрежете парче от самозалепващата лента с желаната форма и размери. Може да използвате само част от самозалепващия лист или да го залепите целия на желаното място.

Поставяйки самозалепващия стикер върху стената, използвайте суха кърпа, за да изгладите и премахнете балончетата въздух, образували се под повърхността му.

Не използвайте остри предмети, за да пишете по дъската, защото може да скъсате самозалепващия филм.

Изтриването на написаното става посредством влажна кърпа или гъбичка. Пишете на дъската, когато е изсъхнала.

Характеристики:
Размери: 45 х 200 см.
Подходящо за: стени, врати, уреди и други гладки повърхности
Материал: Винил
Тегло: 240 гр.
Цвят: черен

Комплектът включва:

1бр самозалепващо фолио
5бр тебешири

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!