Мултифункционална четка за почистване 4в1

14,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Комплект за мокро и сухо почистване 4в1!
Подходящ за стъкла, прозорци, плочки, тапицерии и много други повърхности!
Удължаваща дръжка за достигане до всички труднодостъпни места!

 

Тази вълшебна четка за почистване на прозорци е подходяща за почистване на различни повърхности в домакинството, като стъкла, прозорци, душ кабини, плочки, огледала, автомобили, мебели, килими, дори и дрехи.

Комплектът за мокро и сухо почистване предлага суха четка, за да събира ефективно прах и косми от дрехи и текстилни повърхности, и мокра четка, която почиства идеално стъкла, плочки, паравани и други гладки повърхности.

Главата на тази мултифункционална четка 4в1 е изработена от устойчив на износване материал, който може да проникне дълбоко в процепите между прозорците за лесно отстраняване на прах.

Този комплект четка за почистване 4в1 е разглобяем, можете да използвате четката за ръка самостоятелно или да използвате четката заедно с дръжката като комплект.

Четката за прозорци е снабдена с отвор за окачване за удобно съхранение навсякъде, където искате да я вземете,Лесно може да се съхранява във вашата баня или килер за лесен достъп.

Нашата стъклочистачка с фина четка и дълга дръжка за миене е направена от висококачествени издръжливи материали с висока плътност и твърдост. Те са също така нетоксични, екологични и напълно безопасни за употреба. След като се измие лесно с вода, тази мултифункционална четка 4в1 е готова за следващо почистване. Може да се използва многократно за продължително време.

Характеристики:

Материал: ABS пластмаса
Размери на 15 x 12 x 3 см.
Цвят: На произволен принцип

Комплектът включва:

1бр. четка за почистване 4в1

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!