Почистващи капсули за пералня - 12 бр.

9,00 лв.
  • Марка: -
+ -
Купи
Моля, изберете:

Нашите почистващи капсули за пералня 12 бр са майсторски клас приспособление за отстраняване на миризми. Всяка почистваща таблетка работи усърдно, за да изтрие неприятните миризми, заменяйки ги с нежен и приветлив аромат. Дизайнът има за цел да елиминира риска за дрехите ви да бъдат обект на замърсяване, като гарантира, че всяко пране е възможно най-свежо. Те постигат впечатляваща степен на бактериално инхибиране от 99%, осигурявайки почистващо действие, което е три пъти по-мощно от традиционните методи. Нищо не може да попречи на тези капсули за почистване на пералня, независимо дали става въпрос за скрита мръсотия или виТези почистващи таблетки за перална машина са създадени с помощта на безопасна формула без фосфати, която не причинява вреда на човешкото тяло или каквато и да е повреда на барабана на машината. Освен това, тези капсули за пералня са съвместими с различни видове перални машини, включително вертикални автоматични, с предно зареждане и полуавтоматични модели, което ги прави универсални и лесни за използване. Тези почистващи таблетки за пералня са експертно формулирани за разтваряне на упорити замърсявания и варовик, като гарантират, че всяка цепнатина на вашата перална машина остава безупречна.

Ползи:

Мощно дълбоко почистване за вашата пералня.
Премахва неприятните миризми, разпространявайки свеж аромат.
Три пъти по-ефективни от обикновените почистващи препарати.
Безопасни за хора и перални машини.
Екологична формула без фосфати.
Съвместимост с всички видове перални машини.
Удобна, влагоустойчива опаковка за лесно съхранение.

Предимства:

Високоефективно почистване: Тези таблетки за почистване на перални машини революционизират чистотата. Със степен на инхибиране на бактериите, достигаща до 99%, тези капсули за дълбоко почистване на пералня осигуряват цялостно почистване, което е три пъти по-ефективно от обикновените перилни препарати. Усъвършенстваният био ензим и кислородна формула ефективно разтварят упорити замърсявания и варовик, внасяйки ново ниво на хигиена и блясък на вашата пералня.

Ефективно премахване на миризми: Свежият и ароматен дом е приятен дом, а тези таблетки за пералня са вашият съюзник в постигането на това. Те не просто премахват неприятните миризми от вашата пералня, а също така придават възхитителен аромат, предотвратявайки вторично замърсяване на дрехите ви. Така ще бъдете посрещнати с приятен аромат всеки път, когато перете дрехите си.

Безопасни и екологични: Проектирани внимателно, тези таблетки за почистване на пералня са съставени от безопасна формула без фосфати, която не уврежда човешкото тяло. Тя зачита околната среда, като същевременно осигурява стабилно почистване. Тези почистващи таблетки за перална машина не причиняват щети на слота на вашата перална машина, като гарантират безопасността и дълготрайността на вашия уред.

Подходящи за различни видове перални машини: Тези почистващи капсули за перални машини са универсално решение за чистота, проектирани да бъдат съвместими с различни видове перални машини. Независимо дали имате вертикална автоматична пералня, машина с предно зареждане или полуавтоматична пералня, тези капсули за перални са идеалното решение. Това е универсално решение за чистотата на вашата перална машина.

Отделна опаковка на бройка: Тези почистващи капсули се предлагат в отделни опаковки, всяка от които е експертно проектирана да бъде устойчива на влага и лесна за съхранение. Те поддържа капсулите в перфектно състояние и прави използването им лесно. Гарантираме, че всяка таблетка ви спестява време и енергия, добавяйки удобство към рутинното ви почистване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!