Абсорбираща постелка за баня - различни цветове

12,00 лв.
  • Марка: -
+ -
Купи
Моля, изберете:

Супер абсорбиращи килимчета за баня в различни цветовеПопива влагата и предотвратява плъзгането.Изработена е от специални материали, които имат висока попивателна способност.Могат да се перат както ръчно, така и в пералня  

Нашата абсорбираща постелка за баня е предназначена да попива влагата и да предотвратява плъзгането. Тя е изработена от специални материали, които имат висока попивателна способност и изсъхват бързо.

Нашите овални постелки се различават от стандартните килими за баня, тъй като са проектирани да абсорбират влагата, предотвратят разливането на водата на пода и създават по-сигурна и суха повърхност. Те могат да се използват пред душове, вани или умивалници, където е има вероятност да се разлее вода.

Абсорбиращите постелки за баня имат специална подложка от гума, което помага да се предотврати плъзгането по пода. Това осигурява допълнителна стабилност и безопасност при използване.

Тези постелки могат да се перат в пералня или ръчно. Те са лесни за поддръжка и съхнат бързо, което помага да се предотврати неприятната миризма и развитието на бактерии.

Абсорбиращата постелка за баня е практичен и полезен аксесоар, който осигурява комфорт и безопасност при използване на банята. Тя не само предпазва пода от вода и плъзгане, но и допринася за по-хигиенични условия и по-добра функционалност на банята.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!